fredag 26 november 2010

Please release me let me go...

Den här bilden vill jag ge er nu till helgen, egentligen varje dag men det skulle bli tjatigt. 
Med alla måsten, ska och stress behöver vi nog påminnas om att vi själva finns. Alla förpliktelser och göromål tenderar att sudda ut våra egna konturer o blandas med den vardag vi lever i. 
Den här plåtskylten dök upp framför mina ögon under en av mina sedvanliga "nu vill jag ut och se mig om turer". Denna gången hamnade jag i Lidköping. 
En stad jag emellanåt besöker för att den ger mig en viss tillfredsställelse på många vis. En stad som bevarat mycket av sina gamla byggnader, Vänerns vatten, mysiga fikaställen och vill man shoppa behöver man inte leta för här finns en del lite speciella småbutiker och även en Galleria. 
Att  besöka Elisabeth med alla hattar missar jag aldrig, har nog heller aldrig gått ut därifrån utan ny huvudbeklädnad av något slag. Hon är fenomenal på att hitta något som passar just dig, men så gjorde hon sin första hatt när hon var fyra år också.  http://www.hattar.se/ . 
Ja....Lidköpng är ju givetvis känd för sin keramik, och naturligtvis närheten till Läckö slott o spiken där man kan köpa fisk i alla former. 
Det är mycket som kan hända när man är i Lidköping, denna gången åkte jag hem med ett diskställ i luffarslöjd och plåtskylten som jag hittade i en av dom mysiga små butikerna. Förra gången köpte jag en motorcykel. 

I vilket fall....så brukar det bli en dag där jag "choose me". 

 

2 kommentarer:

 1. Hej Annicka,
  vilken charmig o chosefri blogg du har... Och vad härligt att få jobba med restaurering av gamla ting. Och som sagt; foton på vävstolen kommer.
  Kram o ha det gott
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Tack Ulrika! Kul att du titta in här....
  Ser fram emot att besöka din butik.
  Kramen o ha det gott du med.
  Annicka

  SvaraRadera